No Hay Derecho CGT-CAT

21 de novembre: ASAMBLEA CGT-CAT TGSS LLEIDA

Post by relatedRelated post

LLEIDA TESORERÍA

EL ROTO NOS VOTAREIS

ASSEMBLEA CGT/CAT

DIJOUS, 21 DE NOVEMBRE, A LES 14,15 HORES

SALA DE FORMACIÓ POL.LIVALENT (5ª PLANTA)

TRESORERÍA GENERAL DE LA SEGURETAT SOCIAL

C/SALMERÓN, 14 – 16

Amb l’assistència del Secretari de l’AGE de CGT/CAT i membres del Secretariat Permanent

CGT-CAT INFORMA

PRIVATITZEN ELS GUANYS…

SOCIALITZEN LES SEVES PÈRDUES

Hi ha una lluita de classes, per descomptat, però és la meva classe, la classe rica la que fa la guerra i l’estem guanyant

Warren Buffet

La major destrucció d’ocupació s’està produint en el sector públic; des del 3er trimestre del 2011 fins al 3º del 2013, s’han perdut 389.943 llocs de treball, destruint-se 87.000 en els 9 primers mesos del 2013. L’ajust més rellevant en valors absoluts ho han escomès les CCAA, que han suprimit 255.076 llocs (-14,1%), 2 de cada 3 indefinits. Per la seva banda les administracions locals han retallat 67.589 ocupacions (-10,3%) L’Administració General de l’Estat, no és aliena a aquesta situació i la major retallada d’empleats públics en termes relatius ho ha experimentat la Seguretat Social, amb un 23,7% menys de treballadors (-9.511 ocupacions) Aquestes xifres són la conseqüència directa d’aplicar criteris d’economia de mercat al sector públic anteposant als interessos de la ciutadania el compliment del famós “dèficit públic”.

Aquest “dèficit públic” s’ha usat com a argument per a reformes constitucionals i laborals, ha suposat la pràctica desaparició de la negociació col·lectiva, retallades salarials (supressió de la paga extra), la pujada de l’IVA i la recongelació de sous congelats amb la consegüent pèrdua de poder adquisitiu, per no parlar de les retallades socials en Sanitat, Educació, Prestacions per Desocupació i un llarg etc.

Hem de recordar, una vegada i una altra, que el “dèficit públic” inclou les ajudes per al rescat bancari, que ha suposat per a les arques de l’Estat un desemborsament de 220.000 milions de €, dels quals 40.000 milions són irrecuperables (a 850 € per habitant) i que van suposar que aquest dèficit s’elevara fins al 10,6% durant l’any 2012, la major xifra de la UE (nen no facis fotocòpies!!!)

Com aquesta ajuda es preveu que sigui insuficient, ara han posat els seus ulls, o més aviat urpes, en el sistema públic de pensions, preparant-se una reforma per la qual només es revaloritzaran un 0,25% durant els propers anys i a partir del 2019 naixeran retallades en un 30% al introduir-se com a factor l’esperança de vida (en viure més cal treballar més, seguint aquesta lògica: caldrà morir-se abans). L’objectiu de la reforma és facilitar a les entitats financeres i grans asseguradores uns 100.000 milions de € mitjançant l’increment dels fons de pensions privades amb l’argument que el sistema actual és insostenible.

DONCS BÉ!!! Si davant aquesta situació no et resignes… T’esperem en la nostra propera Assemblea, SALUT I LLUITA!!!

Si vols rebre informació per e-mail, escriu-nos a cgtcatlleida@gmail.com

http://www.nohayderechocgtcat.info/

 

 

Deja un comentario